ASIAKKAIDEMME SANOMAA

Nurmi Kai

Osuuskauppa Suur-Savo

Toimialajohtaja

”Narikka.com tuli minulle tutuksi jo yli 20 vuotta sitten. Vuosien varrella olen seurannut läheltä heidän järjestyksenvalvojiensa työskentelyä useissa kaupungeissa, lukuisissa ravintolakohteissa. Yhteistyömme kulmakivinä ovat aina olleet luotettavuus, joustavuus sekä palvelun laatu.”

Nurminen Eemeli

Nordic Hospitality Partners – NoHo

Liiketoimintajohtaja

”Narikka.com.ilta saamme luotettavasti ja kustannustehokkaasti järjestyksenvalvojia sekä naulakonhoitajia moniin kohteisiimme ympäri pääkaupunkiseutua. Reagointi tarpeisiimme on aina ollut nopeaa myös sesonkiaikoina. Hymyileviä ovimiehiä ja iloisia naulakonhoitajia – Tämän päivän tarpeiden mukaisesti.”

Roivainen Petri

Tapaus Oy

Commercial Director

”Me Tapauksella uskomme, että menestyksellinen tekeminen syntyy vuorovaikutuksesta. Narikka.com:in toiminta kanssamme on ollut vuorovaikutteista, luotettavaa sekä sitoutunutta, eli arvojemme mukaista.”

Sistonen Petteri

Risk Manager

Kämp Collection Hotels

”Narikka.com on toimittanut hotelleihimme, ravintoloihimme sekä kokoustarpeisiimme jo pitkään erilaisia turva- ja aulapalveluita. Vaativammatkin asiakastilanteet sekä räätälöidyt turvajärjestelyt on ollut helppo toteuttaa heidän kanssa yhteistyössä.”